Galatasaray’da ilk 11 değişecek! Okan Buruk derbinin faturasını kesti, yıldızlar kulübeye

Galatasaray’da derbinin olumsuz izleri siliniyor. Cim-Bom’da tek konsantrasyonun şampiyonluk olurken, Özbek, yakın çevresine, “Başkanlık umurumda değil. Yeter ki şampiyon olalım” dedi.

Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur ile Teknik Direktör Okan Buruk ise takımla toplantı yaparak, “Derbide bize yakışmayan bir oyun ve sonuç aldık ama şampiyonluk için ipler elimizde. Biz finallerin takımıyız. Galatasaray taraftarı sizden şampiyonluk bekliyor. Sonuna kadar hak ettik ve mutlu sonla bitirelim” dedi. Takım kaptanları Muslera, Kerem ve Icardi’nin de arkadaşlarıyla toplantılar gerçekleştireceği öğrenildi

BARIŞ ALPER KENARA
Fenerbahçe derbisinden önce takıma 2 gün izin veren Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk bu kez işi sıkı tutarak, sarı-kırmızılıları bir gün dinlendirdi. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, derbi karşılaşmasındaki 11’ini değiştiriyor.

Buruk, Fenerbahçe karşısında istenen performansı sergilemeyen Köhn ve Sanchez’in kulübeye çekmeyi düşündüğü öğrenildi. Buruk’un, Sanchez’in yerinde Abdülkerim’e döneceği belirtildi. Köhn’ün yerinde ise Barış Alper’in çekilip, Kerem Aktürkoğlu’nun 11’de maça başlamasının planlandığı bildirildi.

ALTERNATİF SANCHEZ
Son oynanan Fenerbahçe maçında ilk 11’de yer alan Davinson Sanchez’e Premier Lig’den talip çıktı. Manchester United’ın Everton’ın savunma oyuncusu Jarrad Branthwaite ile ilgilendiğini yazan Ada basını, Branthwaite’ın ayrılık ihtimaline karşılık Everton’un Sanchez’i düşündüğünü yazdı. Sarı-kırmızılı futbolcu ile İngiltere’den West Ham United ve Fulham’ın da ilgilendiği, İtalya’dan Napoli’nin de Davinson Sanchez’i gündemine aldığı vurgulandı.

KONYA DEPLASMANINDA ZORLANIYOR
Şampiyonluğu, Konyaspor ile deplasmanda oynayacağı son maça bırakan Galatasaray’ın yeşil-beyazlılar ile oynayacağı maç öncesinde ilginç bir istatistik ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılar, Konyaspor deplasmanında son 3 karşılaşmasını da kaybetti. Cim-Bom, söz konusu maçlarda sahadan; 4-3, 2-0 ve 2-1’lik yenilgilerle ayrıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx